Aktiviteter

Medlemsmøter

På medlemsmøtene tar vi opp temaer som er aktuelle i slektsgranskning. Møtene foregår vanligvis på Elverum bibliotek den andre onsdagen i hver måned. I juni, juli og august arrangeres ingen medlemsmøter. Møtene starter klokken 19:00 og er åpne for alle interesserte og blir annonsert i lokalpressen, vanligvis dagen før møtene.

Gjennom ulike tiltak forsøker vi å spre informasjon som er til nytte for våre medlemmer på leting etter aner. På ulike møteplasser kan du treffe andre som kan gi deg veiledning og råd om hvor du kan lete for å finne fram.

Er du opptatt av slekter i Sør-Østerdal og Rendalen og har behov for hjelp, men bor slik til at du ikke kan være tilstede på møtene våre, ta kontakt med oss!

 

Medlemsmøter holdes på Elverum bibliotek den andre onsdagen i hver måned fra klokka 19:00 til 21:30, unntatt juni, juli og august måned, Møtene er vanligvis arbeidsmøter, der vi hjelper hverandre. Vi tar også opp temaer som er aktuelle i slektsgransking. Møtene er åpne for alle interesserte og blir annonsert i vårt medlemsblad Tjukke Slekta, på vår hjemmeside, vår Facebook-side og i Østlendingen.

Arbeider du med slekter i Sør-Østerdal og har behov for hjelp, men bor slik til at du ikke kan være tilstede på møtene våre, ta gjerne kontakt med oss!

Treff i Grindalsvegen

Dersom noen ønsker å få hjelp til slektsarbeidet eller også å søke i lagets arkiv i Grindalsvegen 14 - ta kontakt med noen av medlemmene i styret for avtale.

Liv i stuene og Julestue på Glomdalsmuseet

Laget har vanligvis stand på Glomdalsmuseet under arrangementene Liv i stuene - søndag medio juni.

Vi har også hatt stand under andre arrangement og kan nevne Slektsforskerdagen, som arrangeres siste lørdag i oktober, grendefestival på Åkrestrømmen og på Sammarstreff i Søre Osen, – og blir gjerne med andre steder der vi blir invitert til å være med.

Etterlysninger
Har du forfedre i Sør-Østerdal og trenger hjelp til å søke - ta kontakt med oss!